“ Je hart volgen ”

In ieder mens zit een bloemknop, die de potentie heeft om mooi en voluit te bloeien. Toch vragen we ons weleens af: ”Is this all there is?” En dan gebeurt er plotseling iets. Iets wat we niet meteen begrijpen. Iets wat ons een heel andere afslag doet nemen. We groeien uit onze comfortzone. We durven een stapje verder te zetten.  Het voelt eerst onwennig, maar diep van binnen weten we dat het goed is. We volgen ons hart en het voelt goed!

Ik heb mijn hart gevolgd. Ik heb de veilige thuishaven achter mij gelaten om de nieuwe horizon te ontdekken. Na vele jaren ervaring in de cosmetische geneeskunde, open ik per 1 juli mijn eigen kliniek Tha-In Aesthetics. De kliniek is ontstaan uit liefde voor schoonheid in de breedste zin van het woord. Mijn doel is om jouw uiterlijke schoonheid en jouw innerlijke schoonheid in harmonie te brengen. Door subtiele cosmetische ingrepen, kan je je al een heel ander mens voelen. Maar ik stop niet daar. Innerbeauty krijgt zeker de volle aandacht. Met behulp van detox, yoga, ademhalen en meditatie, biedt de kliniek de mogelijkheid voor iedereen om in balans te komen met zichzelf.

We leven in een samenleving waarin er veel energie en enthousiasme verloren gaat door stress. De lat ligt hoog. We moeten van alles. In die stress, verliezen we uit het oog wat we werkelijk willen. De weg terug naar onszelf lijkt onhaalbaar. Dat nare gevoel ontwijken we door dit voortdurend toe te dekken met dingen van buiten af.  Echter, er zijn zoveel mooie manieren om weer in contact te komen met je mooie zelf. Wanneer je aandacht geeft aan de stilte in jezelf, begint je hart weer met je te praten. Ik vind het prachtig wanneer dit gebeurt, want dan komt die mooie bloemknop in je tot volle bloei.

Met liefde eindig ik met een mooie quote waarmee mijn yogaleraar laatst de les afsloot:

“At the end there are three things that matter: how much you have loved, how gentle you have lived and how graciously you let things go that are not meant for you.”

Dit zet je pas aan tot denken, toch?

Namasté

Thanya

www.tha-in.nl