Dokter

Cosmetisch arts

Dokter Arthur Ludlage is één van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland. Drs. Arthur Ludlage is al vanaf 2005 key opinion leader en internationaal trainer voor de fillers Restylane en het botuline toxine Azzalure merk. In de afgelopen jaren heeft hij vele cosmetisch artsen, huisartsen, dermatologen, oogartsen en plastisch chirurgen de kneepjes van het vak geleerd.

Drs. Arthur Ludlage staat bekend als een perfectionist. Hij voert dan ook met zeer veel precisie en passie zijn behandelingen uit. Toch is het voor hem van groot belang dat het er natuurlijk uit blijft zien. Zijn streven is het creëren of behouden van een frisse uitstraling, zonder dat je ziet dat er gebruik is gemaakt van injectables. Drs. Arthur Ludlage noemt dit ‘een betere versie van jezelf’, waarbij hij technieken gebruikt die hij zich in der loop der jaren eigen heeft gemaakt.  Dit sluit perfect aan bij de filosofie van Tha-In Clinics. Arthur geeft eerlijk advies en is helder over het te verwachten resultaat. Alleen op deze manier kun je een vertrouwensrelatie opbouwen die leidt tot een langdurige tevredenheid.

Dokter

Drs. Arthur Ludlage

Dokter Arthur Ludlage – Tha-In-Clinics

NCVG GESERTIFICEERD THANYA

Drs. Arthur Ludlage is als cosmetisch arts gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Het lidmaatschap van de NVCG waarborgt dat behandelingen volgens bepaalde protocollen worden uitgevoerd. Om volledig up-to-date te blijven van de ontwikkelingen in zijn vakgebied bezoekt Arthur jaarlijks internationale congressen. Ook heeft hij als docent bij de opleiding tot cosmetisch arts van de NVCG zijn inbreng kunnen geven.