Dokter

Chirurg / Cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is geboren in 1979 en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze behaalde cum laude haar artsenexamen in 2004. Daarna verrichtte zij promotie onderzoek aan de Oxford universiteit in Engeland. In 2009 is ze gepromoveerd en in 2014 heeft ze haar opleiding tot chirurg succesvol afgerond.

Vanaf 2010 praktiseert Thanya als cosmetisch arts en heeft inmiddels vele cliënten mogen behandelen. Haar cliënten zijn zeer tevreden over haar werkwijze als arts en als persoon. Thanya bestudeert haar cliënten rustig en met zorg, ze legt de mogelijkheden uit en geeft persoonlijk en realistisch advies. “Schoonheid is zeer persoonlijk. Het gaat om de balans tussen de binnen- en de buitenkant.”

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij haar hoog in het vaandel. Thanya voert behandelingen uit bij zowel Tha-In Clinics Den Haag als Tha-In Clinics Rotterdam.

Dr. Thanya Tha-In is lid van:

  • De Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG)
  • De Nederlandse Vereniging van Heelkunde (NVH)
  • De Nederlandse Vereniging van Vaatchirurgie (NVvV)
  • de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie (NVCC)
  • NVCG: Gecertificeerd lid en lid van de wetenschappelijke commissie van de NVCG
  • European College of Aesthetics Medicine (ECAMS): gecertificeerd voor ooglidcorrecties en facelifts

BIG- nummer: 29062715001

Dokter

Dr. Thanya Tha-In

Dokter Thanya Tha-In voert haar behandelingen uit bij zowel de privékliniek in Rotterdam als de privékliniek in Den Haag.

Dokter Thanya Tha-In voert haar behandelingen uit bij zowel de privékliniek in Rotterdam als de privékliniek in Den Haag.

NCVG GESERTIFICEERD THANYA
Dr. Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts. Ze voldoet aan alle eisen van de strenge visitatie en is aantoonbaar bekwaam in het uitvoeren van medisch cosmetische behandelingen. Ze is BIG en MSRC geregistreerd.