Dokter

Cosmetisch arts

Drs. Leanne Wong heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en behaalde haar artsexamen in 2009. Hierna heeft drs. Wong 2 jaar gewerkt op de afdeling algemene chirurgie en 4 jaar op de afdeling plastische chirurgie. Tijdens haar werkzaamheden bij de plastische chirurgie heeft drs. Wong ook veel ervaring opgedaan met injectables. In 2015 heeft drs. Wong de specialisatie in Cosmetische Geneeskunde gedaan via de NVCG en is sinds 2017 gecertificeerd Cosmetisch Arts.

Drs. Wong vindt het belangrijk dat clienten zich op hun gemak voelen en dat ze ook tevreden zijn na een behandeling. Haar doel is om mensen mooier en zelfverzekerder te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

NCVG GESERTIFICEERD THANYA
Drs. Leanne Wong is een gecertificeerd cosmetisch arts. Ze voldoet aan alle eisen van de strenge visitatie en is aantoonbaar bekwaam in het uitvoeren van medisch cosmetische behandelingen.

Dokter

Drs. Leanne Wong

Dokter Thanya Tha-In voert haar behandelingen uit bij zowel de privékliniek in Rotterdam als de privékliniek in Den Haag.

Dokter Leanne Wong voert haar behandelingen uit bij de privékliniek in Den Haag.