Tha-in Clinics

Fillers

Fillers

Fillers zijn op dit moment enorm populair bij het behandelen van rimpels. Voor verschillende behandelingsmogelijkheden, zowel medisch als cosmetisch, kunnen fillers veilig worden gebruikt. Door middel van enkele filler injecties worden vervelende en storende rimpels opgevuld. Je gezicht zal een jongere en frissere uitstraling krijgen.

 

Waarvoor wordt een filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verfijnen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen.  Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

 

Fillers, wat is dit nou precies?

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

 

Hoelang is de werking van de Filler?

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

 

Is het injecteren van de filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

 

 

Behandelingen met fillers

 

Fillers voor de lippen

De lippen zijn een belangrijke blikvanger in je gezicht. Vollere lippen ogen vrouwelijk en aantrekkelijk. Met een fillerbehandeling kunnen de lippen mooi en subtiel wat voller worden gemaakt. Niet alleen de lippen zelf kunnen worden behandeld met een filler, maar ook de fijne lijntjes rondom de lippen (rokerslijntjes). Naarmate we ouder worden, neemt namelijk het lipvolume af en worden de lippen kleiner. Hierdoor ontstaan fijne rimpels rondom de mond. Door plaatselijk rondom de lippen een filler te plaatsen, voorkom je dat rimpels ontstaan of rimpels verergeren. Een filler behandeling van de lippen gebeurt bij ons op subtiele wijze en onder plaatselijke verdoving. De behandeling doet nauwelijks pijn en de zwelling is minimaal. Je kunt de volgende dag gewoon naar je werk.

 

Prijs v.a. € 295 (bij afname van 0.5 cc)
Filler voor de handen, hals en decolleté

De handen, decolleté en hals worden veel blootgesteld aan zonlicht en de buitenlucht. Hierdoor zullen deze sneller gaan verouderen en zullen er adertjes en rimpels zichtbaar worden. Door middel van fillers krijgen de handen, hals en decolleté een jongere uitstraling.

Prijs € 600 
Filler voor een liquid facelift

Bij het ouder worden neemt het volume van je wangen en jukbeenderen af. Om op een natuurlijke manier het volume terug te geven in het gezicht, kunnen de wangen en/of jukbeenderen worden opgevuld met fillers. Deze liquid facelift is een signature behandeling van  Dr. Thanya Tha-In. Door rekening te houden met de anatomie en het verouderingsproces, wordt er volume aangebracht op specifieke plaatsen. Je wangen en jukbeenderen worden op een natuurlijke manier gelift, de rimpels verminderen en je ziet er weer fris en stralend uit.

 

Prijs v.a. € 850 (bij afname van 2.0 cc)
Filler voor de neuslippenplooi

Door de zwaartekracht en door afname van het vet volume in je gezicht zakken de wangen naar beneden en ontstaat er hierdoor een plooi vanaf de neusvleugel naar de mondhoek. Dit wordt ook wel de neuslippenplooi genoemd. Ter verfraaiing van de neuslippenplooi wordt de filler direct in de plooi gespoten zodat deze wordt opgevuld. Dit dient zorgvuldig te gebeuren met een geschikte filler. Het resultaat is dat de rimpel ter plaatse van de neuslippenplooi minder zichtbaar is, terwijl de natuurlijke expressie rondom de mond behouden blijft.

 

Prijs € 445  (bij afname van 1.0 cc)
Filler voor de kin

Het gezicht kan in drie delen worden verdeeld: De bovenkant van het gezicht tot de wenkbrauwen, van de wenkbrauwen tot het puntje van de neus en vanaf het puntje van de neus tot de kin. Wanneer deze drie afstanden gelijk zijn, oogt het gezicht symmetrisch en in balans. Fillers worden daarom vaak gebruikt in de kin, om zo de kin te verlengen of te vormen en zo symmetrie in je gezicht terug te brengen. Hele kleine hoeveelheden filler in je kin kunnen al een prachtig resultaat geven.

 

Prijs € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Filler behandeling ogen/wallen (traangootjes)

Als je wallen hebt, hoef je niet gelijk aan een onderooglidcorrectie te denken. Sommige mensen hebben last van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang. Hierdoor krijg je snel een vermoeide uitstraling. Met behulp van fillers kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt en krijg je een meer open en frisse blik. Het gebied onder de ogen is delicaat. Het opvullen van dit gebied vraagt

 

Prijs € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Filler behandeling mondhoeken/marionetlijnen

Bij het ouder worden, zakken de mondhoeken naar beneden. Dit geeft vaak een wat sombere uitstraling. Dit is eenvoudig te verhelpen met behulp van fillers. De fillerinjecties geven direct verbetering. Je mondhoeken staan weer omhoog en je krijgt hierdoor de vrolijk en frisse uitstraling die bij je past.

 

Prijs € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Filler voor de neus

De vorm van je neus bepaalt je expressie en je look. Ben je niet tevreden over de vorm van je neus, dan is het mogelijk om de vorm van je neus te corrigeren met fillers. Een chirurgische neuscorrectie is vaak niet nodig. Je hoeft dus niet onder het mes. Zo kunnen we met behulp van fillers de neusbrug versmallen, verbreden of de vorm van je neusvleugel verzachten. Ook kan het puntje van je neus gelift worden met fillers.

Prijs € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Filler behandeling voor een runners face

Joggen en hardlopen is tegenwoordig erg populair bij sporters. Het gaat onder andere veel gezondheidsrisico’s tegen, zoals een hoge bloeddruk, overgewicht en zorgt voor een optimale conditie van de bloedvaten en longen. Echter zit er ook een nadeel aan hardlopen, namelijk het tekenen in je gezicht. Vaak hebben mensen die intensief hardlopen meer rimpels in het gezicht (vaak te zien bij 40+). Dat is jammer, want je voelt je fit door het harde sporten, maar je gezicht ziet er vermoeid uit. We kunnen dit verhelpen door middel van fillers. Een ingevallen gezicht kan op een natuurlijke manier worden opgevuld en zo krijg je een voller gezicht en een jongere uitstraling.

 

Prijs € 750 (bij afname van 2.0 cc)
Filler  voor transgenders

Hoe je je van binnen voelt, komt niet altijd overeen met hoe je er van buiten uitziet. Door kleine veranderingen in je gelaat aan te brengen met behulp van filler, kan je werkelijk transformeren. Zo kan je met een filler behandeling, je wangen en je lippen voller maken, zodat je gezicht vrouwelijker oogt. Dokter Thanya Tha-In is gespecialiseerd in filler behandelingen voor transgenders, denk hierbij aan het opvullen van het voorhoofd voor minder prominente wenkbrauwen, het V-shapen van de kaaklijn en feminisatie van de wangen. Veel is mogelijk en gebeurt bij ons met veel vakkundigheid en discretie.

 

Prijs € 750 (bij afname van 2.0 cc)
Filler voor de kaaklijn

Een strakke kaaklijn is per definitie een teken van jeugdigheid. Bij het ouder worden, wordt de kaaklijn helaas ook slapper. Wanneer de kaaklijn middelmatig gezakt is (gemiddelde leeftijd 40-45 jaar), is het mogelijk om met een filler behandeling de kaaklijn te verstrakken. Je ziet direct resultaat en je oogt gelijk frisser en jonger.

Prijs € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Filler voor de slaap

De slaap is een zone op het hoofd die dikwijls wordt vergeten. Je denkt er wellicht niet snel aan om je slaap te behandelen, maar vaak zie je bij het ouder worden dat je slaap gaat invallen. Je ogen lijken holler en wenkbrauwen zakken naar achteren. Door een filler te plaatsen bij je slaap, oogt je gezicht jeugdiger en worden je wenkbrauwen op een natuurlijke manier gelift.

 

Prijs  € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Restylane Skinbooster

Of je nou jong of oud bent, een doffe en vermoeid uitziende huid is een veel voorkomend probleem. Factoren zoals zon, luchtvervuiling, een slecht eetpatroon en stress eisen hun tol. Je huid ziet er minder zacht en stralend uit. Door de hedendaagse factoren voelt je huid ruw aan, vertoont het oneffenheden en verliest het zijn elasticiteit.
Gelukkig hebben we de ideale oplossing binnen hand bereik. De Restylane Skinbooster behandeling is de behandeling die je huid weer geleidelijk laat stralen. Tijdens deze behandeling wordt hyaluronzuur in de oppervlakkige huid laag geïnjecteerd. Hyaluronzuur komt van nature voor in je eigen huid en houdt de hydratatie op peil. Normaal breekt je lichaam je eigen hyaluronzuur binnen een week af. De Restylane skinbooster bevat hyaluronzuur die gestabiliseerd is, waardoor het effect van hydratatie 6-12 maanden aanhoudt. Ook is de behandeling geschikt voor het gladmaken van de huid bij acnelittekens.
Bij Tha-In Clinics hebben een speciale benadering gekozen waarbij we na het injecteren van de Restylane Skinbooster hyaluronzuur in de huid, de behandeling voortzet met een microneedling behandeling. Met deze benadering wordt de hyaluronzuur beter bespreidt en de huid meer geactiveerd om vocht aan te trekken. Hierdoor bereiken we al een prachtige resultaat na een behandeling.
Mogelijk heb je deze behandeling gelezen in de Elegance als een van beautygeheimen van het nieuwe jaar en ben je nieuwsgierig geworden. Plan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend advies.

Prijs € 300
Voor en na foto’s van een client na de behandeling van de wallen, wangen en neuslippenplooi.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

  • Direct na de injectie is er roodheid en zwelling van het behandelde gebied zichtbaar. Dit trekt snel weer weg.
  • Soms wordt bij het prikken een bloedvat geraakt waardoor een kleine bloeduitstorting kan ontstaan. Ook kunnen de aanprik plekken blauw verkleuren enkele dagen na de behandeling.
  • Het effect van de filler is zichtbaar als de zwellingen verdwenen zijn. Dit varieert tussen 2 dagen tot 2 weken. Afhankelijk van de behandelde gebied blijf je het effect zien tussen 6 maanden tot een jaar.
  • Een behandeling met hoge kwaliteit hyaluronzuur fillers is volkomen veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is, ligt een allergische reactie ook niet voor de hand.

Nazorg na een filler behandeling

  • Vermijd het gebruik van make-up tot een half uur na de behandeling.
  • Het is niet nodig om het product te masseren als dit niet geïnstrueerd is door uw behandelaar.
  • Maak geen gebruik van zonnebank, sauna, stoombaden en vermijd extreme temperaturen de eerste paar dagen. Breng een zonnebrandcrème met sunblock op uw gezicht aan.
  • Het innemen van aspirine of vergelijkbare medicatie kan het risico van het ontstaan van blauwe plekken van de huid vergroten.

Prijzen

 

Lippen € 295 (bij afname van 0.5 cc)
Handen, hals en decolleté € 600
Liquid facelift € 750 (bij afname van 2.0 cc)
Neuslippenplooi € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Ogen/wallen (traangootjes) € 445 (bij afname van 0.5 cc)
Mondhoeken/marionetlijnen € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Voor de Neus € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Runners face € 750 (bij afname van 2.0 cc)
Voor transgenders € 750 (bij afname van 2.0 cc)
Voor de kaaklijn € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Voor de slaap € 445 (bij afname van 1.0 cc)
Restylane Skinbooster € 300