rumi

LET THE BEAUTY WE LOVE BE WHAT WE DO

Schoonheid zit in ons allemaal. Toch gaat er veel liefde en energie verloren doordat we in een stressvolle samenleving leven. We verliezen onszelf in ons werk, onze relaties of komen niet aan ontspanning toe door allerlei invloeden van buitenaf. Dit terwijl er zoveel moois van binnen zit.

Yoga & Meditatie

Net als een bloemknop heeft ieder mens de potentie om voluit te bloeien. Yoga en meditatie zijn mooie methodes om je tot ontspanning te brengen. We zijn tenslotte allemaal geboren yogi’s. Met simpele oefeningen brengt de yoga je weer terug naar je lichaam. Hoe mooi is het wanneer je met een goede ademhalingstechniek en beweging, meer energie en rust krijgt.

Tha-In Clinics is uniek in haar concept. Onze kliniek biedt, naast mogelijkheden tot een mooie buitenkant, ook mogelijkheden om je mooie binnenkant te ontdekken. We creëren een plek om te onthaasten met een lekker kopje thee. Een plek om je verhaal te vertellen, om op adem te komen of om er gewoon even te zijn en je mooi te voelen.
We geven je graag adviezen hoe rust te vinden in de dagelijkse hectiek. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke methode die bij jou past. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Detox

Je voelt je beter wanneer je gezond eet en sport. Dagelijks worden we blootgesteld aan chemicaliën en E-nummers in ons voedsel. Geen wonder dat het je lichaam zoveel energie kost om alles te verwerken. Tegelijkertijd word je overspoeld met dieetadviezen. Wat mogen we wel en wat mogen we niet eten?

Zit je met vragen zoals: Hoe kan ik mijn dieet gezonder en lekkerder maken? Hoe krijg ik meer energie? Hoe eet ik mijn huid mooier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je een afspraak maken met onze detox coach. Zij zal je vertellen wat er mogelijk is op voedingsgebied en stelt met  jou een eetpatroon samen dat bij je past.

Nutrodetox

Ons voedsel bevat steeds minder hoogwaardige voedingsstoffen die nodig zijn voor een fit en gezond lichaam. Daarom adviseren we specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden om je huid optimaal te verbeteren en om verschillende huidproblemen zoals acne, allergie en veroudering op te lossen. We werken o.a. met Innéov® en Laviesage Nutricosmetics®.

  • Innéov®Innéov®
    Pre-hyaluron stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur van binnenuit. Vanaf je 35e levensjaar neemt de hyaluronzuur in de huid snel af, met als gevolg dat de huid droog en minder glad aanvoelt. Innéov® Pre-hyaluron is het eerste product dat de bouwstof van hyaluronzuur (glucosamine) combineert met de aanmaak activator (?) van hyaluronzuur  (mangaan en hesperidine). Wetenschappelijk is bewezen dat de huid na drie maanden gebruik aantoonbaar gladder is. Daarnaast is het zo dat het effect van de filler behandeling langer aanhoudt in combinatie met het gebruik van Innéov® Pre-hyaluron.

 

  • Innéov® Versteviging 45+
    In de menopauze neemt de hoeveelheid oestrogeen af en krijgen veel vrouwen last van een verslapte huid. Dit komt door een afname van de productie van collageen en elastine. Dit zijn twee essentiële bestanddelen voor een stevige huid. Innéov® Versteviging 45+ laat in een onderzoek zien dat de rimpels in het gezicht met maar liefst 27% verminderen na 6 maanden gebruik. De huid voelt veerkrachtig en voller aan bij 85% van de vrouwen.

 

  • Laviesage Nutricosmetics®
    Laviesage Nutricosmetics® is een bijzonder voedingssupplement dat zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid. Alle supplementen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame voedingsingrediënten. Met behulp van krachtige antioxidanten zoals spirulina, bètacaroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract, wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en ioniserende stralingen. Met de boost&lift anti-aging formule wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, met als resultaat het effect van een facelift en een prachtige volle uitstraling van binnenuit.
Ademtherapie

Ademen lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is ontspannend en helend ademen een hele kunst. Een groot deel van je energie haal je uit je ademhaling. Er is zuurstof nodig voor alle cellen van je lichaam. Als je niet goed ademt, kan je lichaam niet optimaal functioneren. Ademen kan op verschillende manieren. Zo haal je tijdens het hardlopen anders adem dan tijdens het slapen. Maar wellicht merk je ook weleens dat je je adem inhoudt bij het openen van je mailbox of tijdens een moeilijk gesprek op het werk. Vaak zitten we in de gehaaste modus terwijl we juist beter functioneren door te ontspannen.

Tijdens de ademtherapie leer je verbonden ademhalen. Dit is een zelfhelend en transformerend proces. Verbonden ademhalen zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Hierdoor creëer je meer ruimte en verheldering in je onderbewustzijn.