Schoonheid begint bij een gelukkig en ontspannen geest

Schoonheid zit in ons allemaal. Toch gaat er veel van deze schoonheid, maar ook liefde en energie verloren doordat we in een stressvolle samenleving leven. We verliezen onszelf in het werk, onze relaties of komen niet aan ontspanning toe door allerlei invloeden van buitenaf. Dit terwijl er van binnen zoveel moois zit.

Yoga & Meditatie

Net als een bloemknop heeft ieder mens de potentie om uit te bloeien tot een schitterende bloem. Yoga en meditatie zijn mooie methodes om je tot ontspanning te brengen. We zijn tenslotte allemaal geboren yogi’s. Met simpele oefeningen brengt yoga je lichaam en geest weer in balans. Hoe mooi is het wanneer je met een goede ademhalingstechniek en beweging, meer energie en rust krijgt.

Tha-In Clinics is uniek in haar concept. Onze cosmetische klinieken bieden, naast mogelijkheden tot een mooie buitenkant, ook mogelijkheden om je innerlijke schoonheid te ontdekken. Bij Tha-In hebben we een plek gecreëerd waar je kunt onthaasten, een plek om je verhaal te vertellen, onder het genot van een kopje thee. Waar je op adem kunt komen of om gewoon even stil te staan bij het hier en nu. We geven je graag advies over hoe je rust kunt terugvinden in de dagelijkse hectiek. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak die bij jou past. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Detox

Gezond eten en sporten zorgt ervoor dat we ons gezonder voelen. Dagelijks worden we blootgesteld aan chemicaliën en E-nummers in ons voedsel. Het is dan ook geen wonder dat het je lichaam veel energie kost om alles te verwerken. Daarnaast worden we overspoeld met dieetadviezen, die ons vertellen wat we wel en wat we vooral niet mogen eten.

Wil jij een gezonder en lekkerder voedingspatroon? Meer energie? Weten welke voedingsproducten je kunnen helpen een stralendere huid te krijgen? Dan ben je bij Tha-In aan het juiste adres. Maak een afspraak met onze detox coach. Zij vertelt je wat er mogelijk is en stelt samen met jou een voedingspatroon op dat past jou en je leefstijl.

Nutrodetox

Ons voedsel bevat steeds minder hoogwaardige voedingsstoffen die nodig zijn voor een fit en gezond lichaam. Daarom adviseren we specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden om je huid optimaal te verbeteren en om verschillende huidproblemen zoals acne, allergie en veroudering op te lossen. We werken o.a. met Innéov® en Laviesage Nutricosmetics®.

  • Innéov®Innéov®
    Pre-hyaluron stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur van binnenuit. Vanaf je 35sste levensjaar neemt de hyaluronzuur in de huid snel af, met als gevolg dat de huid droog en minder glad aanvoelt. Innéov® Pre-hyaluron is het eerste product dat de bouwstof van hyaluronzuur (glucosamine) combineert met de aanmaak activator (?) van hyaluronzuur  (mangaan en hesperidine). Wetenschappelijk is bewezen dat de huid na drie maanden gebruik aantoonbaar gladder is. Daarnaast is het zo dat het effect van de filler behandeling langer aanhoudt in combinatie met het gebruik van Innéov® Pre-hyaluron.

 

  • Innéov® Versteviging 45+
    In de menopauze neemt de hoeveelheid oestrogeen af en krijgen veel vrouwen last van een verslapte huid. Dit komt door een afname van de productie van collageen en elastine. Dit zijn twee essentiële bestanddelen voor een stevige huid. Innéov® Versteviging 45+ laat in een onderzoek zien dat de rimpels in het gezicht met maar liefst 27% verminderen na 6 maanden gebruik. De huid voelt veerkrachtig en voller aan bij 85% van de vrouwen.

 

  • Laviesage Nutricosmetics®
    Laviesage Nutricosmetics® is een bijzonder voedingssupplement dat zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid. Alle supplementen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame ingrediënten. Met behulp van krachtige antioxidanten zoals spirulina, bètacaroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract, wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en ioniserende stralingen. Met de boost&lift anti-aging formule wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, met als resultaat het effect van een facelift en een prachtige volle uitstraling van binnenuit.
Ademtherapie

Ademen lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is ontspannend en helend ademen een hele kunst. Een groot deel van je energie haal je uit je ademhaling. Er is zuurstof nodig voor alle cellen in je lichaam. Als je niet goed ademt, kan je lichaam niet optimaal functioneren. Ademen kan op verschillende manieren. Zo haal je tijdens het hardlopen anders adem dan tijdens het slapen. Maar wellicht merk je ook weleens dat je je adem inhoudt bij het openen van je mailbox of tijdens een moeilijk gesprek op het werk. Vaak zitten we in de gehaaste modus terwijl we juist beter functioneren door te ontspannen.

Tijdens de ademtherapie leer je verbonden ademhalen. Dit is een zelfhelend en transformerend proces. Verbonden ademhalen zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Hierdoor creëer je meer ruimte en verheldering in je onderbewustzijn.